Tuesday, 28 March 2017

DIY:TIPS PUTIH MUDAH,JIMAT DAN SELAMAT



Anda nak PUTIH? tapi nak JIMAT? nak PUTIH? tapi nak selamat ,meh ikut entry kak Jue ni ye.
Banyak produk yang akak dah usha dekat internet untuk putihkan badan dan kebanyakkan adalah suppliment dan harga dia...Kus semangat. Harini akak nak share sikit produk yang akak baru nak try untuk putih,Murah ajer dan secara tak langsung dapat la kita jimat untuk beli alat solek plak..🙂

Masa akak belek-belek fb aritu, ada orang share tau cara putih ni, jadi dengan pantas akak cuba untuk beli produk tu secara online, tapi bile akak nak beli semua 'out of stok' hampa sungguh, so terpaksa jugak pergi Gurdian nak beli benda tu..

Okey akak share ye benda baik ni dengan awak-awak semua, cuma amalkan 2 benda ni je selepas mandi atau sebelum tidur⬇⬇⬇⬇

VASELINE PERFECT 10 (RM7.78) + KRIM SAFI  KECANTIKKAN (RM6.12)HABATUSSAUDA/LIDAH BUAYA

Yang ni tau..jangan salah beli



  CALITKAN SIKITT KRIM SAFI TU DEKAT TANGAN DAN KAKI DAN RATAKAN
✨ LETAK LOSYEN VASELINE DAN RATAKAN SELURUH TANGAN DAN KAKI
✨ INSYAALLAH DALAM MASA DUA MINGGU KITA AKAN DAPAT HASIL DIIDAMKAN.

Cara ni kita kena amalkan setiap hari tau baru lah berkesan, Akak Ju pun baru berapa hari guna, ni akak tunjuk tangan yang ori ye,nanti akak try dalam sebulan, hasilnya nanti akak update semula...

Mungkin akak juga perlukan tips untuk kuruskan tangan 😂



Kepada awak-awak yang try tips putih ni nanti, harap awak dapat buat review jugak ye, berjaya atau tidak.Jangan lupe share link tau...Bye,jumpe lagi.


4 comments:

  1. Hi, I came across your blog and I enjoyed reading your amazing stories. Interested to collaborate? Email me at nurul.aini@my.zalora.com I couldn't find your email so I am leaving a comment to u. Hope to hear soon. Thanks! Ps: this is NOT a spam yah haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai dear..you can email me at julinaalias90@gmail.com.Tq😊

      Delete
  2. Hahhh...Boleh try nih...dah putih nak putih lg..hahaha

    ReplyDelete
  3. Terbaik product nie. Saya pakai yang aloe vera sebab kulit kering.

    ReplyDelete

 
Copyright© All Rights Reserved julinaalias24.blogspot.com