Tuesday, 26 August 2014

PENGUASA KASTAM GRED W4I 2014

Selamat pagi semua. Alhamdulillah rezeki, walau tak confirm dapat lagi atau tidak, SPA sedar kewujudan insan bernama JULINA BINTI ALIAS ini. hari ini entry ju berkenaan peperiksaan online Penguasa Kastam gred W41. Berikut adalah tarikhnya...


niat nak buat group whatapps sama macam Penolong Penguasa Penjara KX27, Sesiapa yang nak join boleh PRIVATE MESEJ saya di FACEBOOK. Mana tau boleh berkongsi idea dan cara nak jawab soalan..KITA BUDAK BARU BELAJAR..



3 comments:

  1. tahniah kak ju :) yaya mohon spa susah sangat nak dpt .. hihi

    ReplyDelete
  2. Btw goodluck kak jue. ^_^ bizi dah hakak kita sorang ni. Lama tak nampak. Hermm..

    ReplyDelete
  3. tahniah n goodluck jue! adik amy pun dpt gk exam ni.

    ReplyDelete