Saturday, 12 July 2014

MISI DIET ATKINS

Setelah sekian lama membiarkan blog bersemut dan juga beranai-anai siap bercendawan lagi...harini ju nak buat sebuah entry mengenai Misi diet Miss Jue
Selama jue hidup 23 tahun 10 bulan tidah pernah sekali pun ju terniat nak berdiet apatah lagi diet atkin yang sememangnya boleh tahan susah dia...
tapi atas desakkan kerja dan juga disebabkan nak pakai baju ala-ala princess time tunang dan kawin nanti ku gagahkan juga.
 dulu mase kat universiti setiap kali balik kampung abang akan cakp ko ni bawak saka dari kl ke?sungguh tidak berperikemanusiaan punya abag!

Jue dah jalani diet ni selama 24 hari dan selama 24 hari ini jue x makan nasi walau kadag2 ada gak cheat2 benda lain..masih belum timbang sebab takut tapi bila try baju lama dah longar-longar..
HATIKU BERBUNGAAAA..
ni gambar jaman dulu mase mula-mula masuk unibersiti

ni gambar jaman sekrang dah kuar unibersiti..lihatlah bertapa gemuknya hamba..

dulu kat universiti makan maggi saja..bila dah kerja ni..kat opis plak dah tersedia kacang,coklat gula-gula kat meja memang BAMBAM la..

Timbangan akan dilakukan pada malam raya untu tahu berapa banyak jumlah kekuranga lelemak tepu degil di badan ini..
Misi ini adalah untuk mencapai target 55kilo tunang(paling cepat) dan sebelum konvokesyen (paling lambat)
USAHA TANGGA KEJAYAAN!!






2 comments:

  1. Semoge berjaye k.jue! Ana pun same ah. Tak pernah terpikir nak diet. Tengok2 badan dah bulat cam ayam. Keh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom diet atkins syg...hahahaha....macam ayam ape?ayam serama atau ayam belanda?hihihih

      Delete

 
Copyright© All Rights Reserved julinaalias24.blogspot.com