Tuesday, 20 May 2014

Freebies Muslimah

Bertenang dan ingat allah..isu kali ini saya nak menyahut seruan dari Hilal Asyraf tentang pengunaan poster keep calm yang semakin berleluasa digunakan di dunia termasuklah umat islam. Berikut adalah petikan dari fb Hilal Asyraf(Officialy)


Jue tak pernah guna poster ni..dan atas rasa tanggungjawab sebagai seorang muslimah, harini jue dangan murah hati ingin memberi freebies kepada blogger, poster keep calm versi melayu yang masih mengamalkan ciri-ciri timur dan tidak menggunakan lambang mahkota bagai. Kalau ambil just inform di shoutbox atau komen ye..


BAWA BERTENANG DAN DOT DOT DOT






untuk versi lelaki akan dibuat pada entry seterusnya...








14 comments:

  1. Comelnye freebies kak ju. Ehehee :D

    ReplyDelete
  2. akak juuuu . akhirnyaaaa ! boleh pun . yaya ambil satu ! yaa setuju . be creative . sikit2 nak letak gambar crown kan :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah amik ke syg...akk ada letak yg lelaki tau....

      Delete
  3. cantiklah freebies :O sukaaa. haha

    ReplyDelete
  4. gambar crown.. byla tak perasan pulok dah ... lps nie kena alert dgn bnde2 gini kaann .. TQ kak jue ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu akk tak perasan jugak..tapi bila diamati dan terbaca post dari hilal, baru perasan..

      Delete
  5. salam

    memang comel freebies ini..good luck

    ReplyDelete
  6. ingatkan freebies yang main promote2 kt blog tu. rupanya freebies comel tu. menarik. nak amek semua la..hee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amik semua ke?terima kasih suport....

      Delete
  7. Salam..sis, sy nak contact sis in detail tentang freebies comel nie. Musliha_sakura@yahoo.com

    ReplyDelete

 
Copyright© All Rights Reserved julinaalias24.blogspot.com