Tuesday, 13 May 2014

Cuti 5 hari...

selamat pagi semua.. hari ini entry masih di update di opis... 5 hari cuti adalah satu nikmat dalam hidup jue.. TAPI nak masuk kerja pagi tadi...fuh punya lah malas...

Percutian selama 6 malam 5 hari telah dihabiskan di kampung dengan keluarga tersayang. pada awalnya Jue nak balik kampung hari jumaat malam selepas balik kerja tapi tak sempat sebab nenek bakal hub Jue tenat kat kampung, so dengan kelam kabut terpaksa pulang..Alhamdulillah Nenek semakin pulih walau dia kelihatan lemah masa kami melawat di hospital.

 Selain dari itu Jue ada servey kedai-kedai mak andam..yela nama pun nak kawin ye dak? kedai yang ju pergi nama dia The Wayang Wedding, owner dia Chinese Guy(Scott Hong).
 
  1. Setelah dicongak dibahagi di darab dan jugak  cos,sin dan sebagainya total mak andam hampir RM7+++.++ . Rasa mahu terkeluar segala anak tekak..punya mahal..tp usaha pujuk memujuk diteruskan sampai last2 dapat harga RM5500 pakej lengkap dari solek..baju sanding...pelamin,meja makan,pintu gerbang dan eksesori bagai dan tidak dilupa adalah sekali dengan fotografi dan album.
  2. Jangan terkejut sebab pakej ni sekali dengan 2 2 belah rumah..rumah jue dengan umah bakal hub sekali..tu yang agak mahal la... 
  3. Ada jugak usha2 baju tapi belum ada yang betul2 berkenan..nak tgok x?



     
  4. Masih lagi dalam pemilihan..takut nanti x sempat lak nak cari mak andam bagai betul x? Cukup la setakat ini...bye2


10 comments:

  1. Tema ape kak jue? Berkenan yg waner biru krim. Huhu..lawa tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. xtau lagi la syg....tgk mane yg cntik sambar la...sekrg ni tema dah macam2 tau...

      Delete
  2. ai blh jd kak andam jue... hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon mintak dana buat butik..hahahaha

      Delete
  3. wow ! congrates kak jue.. baju yg first tu memang MELETOP kak .. i suggest yg itu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantikkan...ramai ckp bju tu cntik termasuk mak akk..

      Delete
  4. eceeewah kak ju. wife to be. hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. doakan semua berjalan lancr ye....huhuhu

      Delete

 
Copyright© All Rights Reserved julinaalias24.blogspot.com