Saturday, 17 May 2014

bunga hantaran

hari ini projek kat rumah adalah sesi membuat bunga tisu untuk hantaran tunang. fuh walau sebenarnya x susah tapi punya la penat..sakit pinggang..leher tangan dan sebagainya. kalauu nak tau bunga tisu tu macam mana meh jue tunjuk kan apekebenda bunga tu

ini lah bunga tisu..bahan-bahan dia sebenarnya mudah jerk. antara bahan-bahanya adalah
  1. kertas tisu
  2. gunting
  3. playar
  4. dawai
  5. putik bunga(tak tau nama dia apa)
  6. tangan..hihihih


sebenarnya kalau nak buat perlu kerajinan jer..tapi nak mudah..cepat lebih baik beli.. Tujuan ju buat sebenarnya untuk menghargai saat tunang nanti..bila barang tu kita buat sendiri lebih puas hati walau x cantik..hihiihi..

Buat adik-adik dan akak-akak Blogger Family arini kita busy sikit ye TAK MAU NAKAL2..hahahaah I LOVE SAYANG..




9 comments:

  1. baik adik manis... hehehee... im promise x nakal2...

    ReplyDelete
  2. lawa laaahhh. hihi kak ju buatkan lah untuk kita :p haha

    ReplyDelete
  3. Boleh2. Puteri punye pasal akak jual 2 singgit..pandai miss boo kita...anak sapa la ni..hahaha

    ReplyDelete
  4. Cntik nye k.ju. Umi ana pun terer buat hantaran. Ana tau sikit2 je. Umi ajar dlu mase kecik2, mase abg ana nk kawin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mesti umi ana hebat...akk ni pemls jugk nk buat...hihihih

      Delete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. cantiknyaa.. ni yang jealous ni.. hee

    ReplyDelete
  7. kak ,,yoyo nak jugak ..tapi free eh?haha ..sayang kak ju .muahahaa

    ReplyDelete

 
Copyright© All Rights Reserved julinaalias24.blogspot.com