Monday, 5 May 2014

baju tunang and shawl....

Assalamualaikum dan selamat tengahari.. hari ini blog ini telah dihupdate dengan menggunakan i mac di opis kesayangan hamba...Hari ini ju nak kongsi serba sedikit persiapan tunang dan perkahwinan yang kemungkinan jarak tak lama mane lah..setelah mengusha Blog-blog bride to be.. bermacam tutorial..ilmu dan juga panduan yang sangat2 berguna untuk bride to be mcm ju ni.ALkisahnya masa awal2 ritu xmau pun tunang..niat nak walimatul urus terus...TETAPI..mak kesayanganku mula membuka kata Mak: kau anak perempuan paling bongsu takkan tak tunang pulak...orang melayu, kita ada adat..walau sekejap tunang la yerk..
Jue: ala mak,sesekali kita tak ikut tak boleh ke?
Tiba-tiba!
Akak montel: mane boleh..xleh2..tunang tetap tunang..
Jue: YOla!!! Demi menjaga hati omak den dan kakak den...ku turutkan jua..setelah confirm nak tunang operasi mencari baju tunang bermula..at last! Dapat baju dari Ollies wardrobe.. its so Cute..nak tgk tak?jap ea... .



Baju ni simple tapi nice dan cute sangat...tak sabar nak pakai nanti...untuk pengetahuan kawan-kawan persiapan ni banyak ju beli secara online sebab nak keluar langsung x sempat. dah tengok baju?nak tengok shawl x?

shawl ni pulak ju beli dengan Avillia Shawl, setiap shawl dia memang cantik-cantik dan warna di telah dipilih kan oleh owner Avillia Shawl sendiri.

Agak2 nak tengok tak wajah kesayangan hamba yang membebel pok pak pok pet

Ni lah mak den, mak paling cool dan havoc didunia..

2 comments:

  1. Ehehe..k.ju syumel! Nnti jgn lupe post gamba tunang. Jeles i. Hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. I LGI JELES TGK ORG LAIN KAWIN..HAHAHAHA

      Delete