Saturday, 22 March 2014

KASUT KAHWIN DAN BEG



ASSALAMUALAIKUM DAN SALAM SEJAHTERA
Nampak tak kasut dalam gambar tu? itu la kasut dan beg hantaran Jue... tak mahal mana tapi yang penting cantik. kalau ada pasangan yang tercari-cari barang perkahwinan macam Jue ni..korang pergi je kat Time Square. Macam- macam pilihan.mahal ada, murah ada yang berpatutan dangan bajet kita pun ada. Tau kenapa Jue suka kasut ni..sebab ada riben...sweet sangat riben tu..dan sesuai dengan beg comel tu. untuk pengetahuan anda-anda-anda semua, barang ni Jue beli tidak sampai RM200! Save bajet adalah penting untuk mendirikan rumah tangga. Jue berniat nak beli kasut lain untuk majlis bertandang nanti dan mungkin beli secara online di Zalora atau My Lelong. Cantik-cantik tapi sedikit mahal. Kepada bakal pengantin jom la kita kongsi gerak kerja meniti hari bahagia..
Bye

2 comments:

  1. As salam jue..,

    cantikkkk suci murni jer.. putih mcm shining gitu.. kan...

    btw. ..mahal ker murah, duit jugak kan.. ia tetap mengalir seperti air..hehe

    mmg sepatutnya bakal pengantin kena save budget buat pi honeymoon ~ hehe gurau jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam..sebenarnya ju tak sabar nak pakai...betul akak cakap kita memaig kena save bajet....hihihih

      Delete

 
Copyright© All Rights Reserved julinaalias24.blogspot.com